TIP Leudal slide 0 TIP Leudal slide 1 TIP Leudal slide 2

Uw mening over Leudal Aanmelden

Laat uw stem horen

Weekkrant VIA Leudal en onderzoeksbureau Toponderzoek willen de betrokkenheid van de inwoners van Leudal vergroten. Via TIP Leudal kunnen alle inwoners van de gemeente Leudal hun mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in hun lokale samenleving. Ook u kunt meedoen!

Aanmelden

Deelname is gratis, kost weinig tijd en is volledig anoniem. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten en de onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit. Na een onderzoek zijn de resultaten terug te lezen in de weekkrant VIA Leudal en op deze website. Van tijd tot tijd wordt uw mening gevraagd over actuele onderwerpen. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen.

Meld u aan voor TIP Leudal

Wie zijn wij

TIP Leudal is een samenwerking tussen weekkrant VIA Leudal en onderzoeksbureau Toponderzoek. Toponderzoek hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek. Heeft u vragen over dit initiatief, of wilt u zelf een marktonderzoek doen in Leudal (of in geheel Limburg), dan kunt u een mail sturen naar enquete@toponderzoek.com.

Onderzoeksresultaten 2017 (TipLeudal.nl)

Onderzoeksresultaten 1Leudalpanel.nl

Burgerpanel 1Leudalpanel.nl is een samenwerking van de 1Leudal-krant en onderzoeksbureau Toponderzoek. Heeft u onderwerpsuggesties? Stuur gerust een bericht naar enquete@toponderzoek.com.

   
Regelmatig verschijnen er nieuwe onderzoeksresultaten in De 1Leudal-krant.

 

Terug naar overzicht onderzoeksresultaten